Portretfotograaf in Den Bosch

Graag verzorg ik op een locatie naar keuze voor een fotoshoot. We spreken van te voren uw wensen door en gaan dan vervolgens rustig aan de slag. Ik neem ruim de tijd om als portretfotograaf de portretfoto’s te maken in Den Bosch. 

Portretfotografie Den Bosch
Als eerst nemen we rustig de tijd om kennis te maken en vervolgens bespreken we de locatie waar wij de foto's gaan maken. Alle foto’s worden door mij nabewerkt. U krijgt deze op lage resolutie toegestuurd. Uit deze foto’s maakt u uw selectie van foto’s die u op hoge resolutie wenst te ontvangen. Tevens kan ik afdrukken, albums en canvassen voor u verzorgen. Ik informeer u graag over de mogelijkheden. 

Portretfotografie Den Bosch

Naast portretfotografie doe ik ook babyfotografie,bruidsfotografie en zwangerschapsfotografie. Ook hier ga ik voor echte en pure foto’s waarin ik gebruik maak van natuurlijk licht om een prachtig resultaat te creëren. Voor meer informatie over de verschillende fotoshoots kunt u hier kijken.

Portfolio & Recensies
Neem een kijkje in mijn portfolio voor een impressie van mijn werk. U kunt ook de recensies lezen om te kijken wat mijn klanten van de fotoshoots vinden.

Contact
Heeft u interesse in een portret fotoshoot in de regio Den Bosch of bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op.