Fotoshoots

Wat gaat de tijd toch snel! Nu zijn ze nog zo lekker klein en voor je het weet zijn het zelfstandige jonge mensen. Dit is het moment om herinneringen van uw kinderen of kleinkinderen te vereeuwigen! Mooie portretten van de kinderen alleen of gezellig samen op de foto. 
 
Kinderen op een echte en pure manier vastleggen is wat ik het allerliefst doe.  Geen geforceerde lachjes in een grote fotostudio maar lekker buiten spelen en rennen op een mooie locatie die we samen uitkiezen. Ik maak gebruik van het natuurlijke licht om de foto’s zelf zo mooi mogelijk te laten spreken.

Ook verzorg ik newborn-lifestyleshoots. Lekker vertrouwd bij u thuis met spulletjes die al aanwezig zijn. Ik maak gebruik van uw eigen dekentjes, kussens en de babykamer om de foto's zo nog persoonlijker te maken. Terwijl u zich focust op de baby leg ik al deze mooie momenten vast. Even lekker in bad, voeden of samen knuffelen op de bank. Deze tijd vliegt voorbij, deze foto's zullen voor altijd heel dierbaar zijn!
 
We spreken van te voren uw wensen door en gaan dan op een ongedwongen manier aan de slag. Ik neem ruim de tijd om foto’s te maken. Alle foto’s worden door mij nabewerkt. U krijgt deze op lage resolutie toegestuurd. Uit deze foto’s maakt u uw selectie van foto’s die u op hoge resolutie wenst te ontvangen. Tevens kan ik afdrukken, albums en canvassen voor u verzorgen. Ik informeer u graag over de mogelijkheden.