Recensies


  Anne
Aniek was erbij toen mijn meiden geboren werden. Dit heeft ze prachtig vastgelegd. Sindsdien komen we elk jaar terug voor een fotoshoot en elk jaar weet ze ons weer te raken met de mooie foto's die ze van ons maakt.

Amy
We hebben inmiddels alle foto's bekeken samen met onze dierbare op een groot scherm. Meer dan 1100 foto's met emotie en een onwijs mooie weergave van onze grote dag. Foto's met een lach en een traan en gemaakt in het moment. Zo waardevol! Jij bent aanwezig geweest bij deze dag zonder dat wij daar veel van hebben gemerkt. Je hebt momenten vastgelegd waarvan wij niet wisten dat dit was gebeurd. Al onze dierbare komen terug en wij zien de liefde terug in de foto's.

Soraya van Wijk
Super goede fotografe! De foto's zijn super mooi! We zijn er ontzettend blij mee! Bedankt Aniek voor het vast leggen van deze geweldige dag

Nicole de Stigter
Zeer professioneel en een top eindresultaat ! Helemaal blij met de foto's

Serge Schuurman
Aniek heeft geweldige foto's gemaakt op onze trouwdag! Ze weet de mooiste plekjes te vinden en precies het moment te vinden om te schieten! In 1 woord geweldig! Bedankt Aniek dat je erbij was!

Maud Brekelmans
Wij zijn zo blij met onze foto's en hebben nog een super leuke dag gehad met Aniek! En ook als ik naar de rest van de foto's kijk: iedereen straalt op de foto's! Je bent een topper Aniek en al je foto's zijn prachtig!

Karin
Tweemaal heeft Aniek een prachtige reportage van mijn meidenverzorgt en met een heel divers en prachtig resultaat!Mooie foto's in de buitenlucht en een heel aparte reportage in zwart/wit en zeer naturel.Er hangt nu dan ook een schitterende foto in mijn woonkamer te prijken.Een absolute aanrader!!

Angela Timmer
Max heeft een shoot gedaan bij Aniek. Aniek kan zeker goed omgaan met kinderen het was dan ook een super leuke en gezellige shoot. Max vond het geweldig. De foto's zijn top geworden heel blij mee. Nogmaals bedankt Aniek!!

Jasper
Ongedwongen en fris. Wij zijn enorm blij met de foto's van ons huwelijk

Rianne
Onze trouwfoto's zijn ontzettend mooi geworden! Hele fijne fotografe om de hele dag om je heen te hebben!